La desesperació provocada per les polítiques econòmiques porta a decisions fatals

2013-01-18 11.42.16

Una altra persona, un home de 62 anys, ha decidit posar fi a la seva vida, per no poder fer front al pagament de les mensualitats del seu comerç. Una tristíssima notícia que posa de manifest els terribles efectes de la crisis econòmica sobre les persones, al mateix temps que una legislació que permet el desnonament immediat de la seva casa o el seu negoci a les persones que ten dificultats per fer front al pagament dels deutes generats.

Una política inhumana permet que dia rere dia centenars de persones perdin la seva casa o el seu mitjà de vida, sense que s’arbitrin mesures per posar fre a aquesta situació. Els partits majoritaris i, molt especialment el PP, s’ha demostrat insensibles davant aquest drama social, mantenint una legislació que protegeix de manera abusiva els creditors, especialment si són entitats financeres.

La resposta popular davant aquesta situació injusta ha estat molt important, destacant el paper jugat per les Plataformes d’Afectats per les Hipoteques, que dóna suport als afectats per desnonaments a l’hora que proposa canvis legislatius de caràcter social. És imprescindible que s’escoltin les veus com les de la PAH i s’aprovin de manera urgent les reformes necessàries que evitin aquestes situacions dramàtiques i estableixin la equitat en les relacions entre propietaris o prestataris i els compradors o llogaters.

Esquerra Unida expressa el seu més sentit condol als familiars i amics del difunt i es suma a la concentració de protesta convocada per la PAH de Mallorca avui a la Plaça EspanyaEU lamenta la nova víctima mortal dels desnonaments a MallorcaEU lamenta la nova víctima mortal dels desnonaments a Mallorca

Share This