La Delegada de Govern utilitza mètodes repressius propis d’una dictadura

 

IMG-20130125-WA0004

 

Avui un grup de funcionaris d’Hisenda, com fan tots els divendres en el seu temps lliure, s’ha concentrat a la Via Alemanya per a protestar contra les retallades del govern que ha empitjorat la situació laboral dels funcionaris i del conjunt dels treballadors.

 

Fins ara aquestes protestes pacífiques i ordenades s’havien realitzant sense cap classe d’actuació repressiva. S’ha de dir que del que tracten és de fer visible per a la ciutadania la seva situació i que no provoquen cap tipus de problema d’ordre públic.

 

No obstant això, la nostra lamentable Delegada del Govern, actuant d’una manera absolutament dictatorial i amb el propòsit evident d’intimidar els funcionaris, ha enviat a les forces d’ordre públic, a les quals obligar a actuar com una policia política, a identificar i coaccionar els treballadors que estaven fent una protesta democràtica i pacífica.

 

Aquesta actitud de la Delegada de Govern, que més sembla una Gran Inquisidora, és del tot inacceptable en un Estat democràtic. No pot ser que es vulgui impedir d’aquesta manera l’exercici d’un dret bàsic com és el de manifestació.

 

Els dirigents del PP no poden pretendre que els treballadors acceptin resignadament tots tipus de retallades dels seus drets i la pèrdua d’ingressos i llocs de feina, mentre veuen com la corrupció generalitzada d’aquest partit permet sobresous en negre als seus dirigent o evadir grans quantitats a paradisos fiscals.

 

Esquerra Unida es solidaritza amb els funcionaris que protesten contra la pèrdua de drets laboral i exigeix el cessament de la persecució sistemàtica que es fa des de la Delegació del Govern contra qualsevol protesta ciutadana.

 

S’adjunta una imatge de l’actuació policial.

Share This