eu capdepera

Davant la creixent demanda de participació ciutadana en el municipi i davant el creixement experimentat els darrers mesos per l’Assemblea d’EU de Capdepera; aquesta ha decidit reestructurar la seva direcció per estar a l’alçada i respondre millor a les demandes de col·lectius, associacions i persones, que demanden d’EU la concreció de propostes i alternatives  que facin front a l’actual drama socials que està generant la crisi i les polítiques de retallades al municipi Gabellí.

 

Per aquest motiu, el passat 25 de gener es va realitzar una Assemblea molt participativa que ha designat nous responsables sectorials.

 

Des d’EU tenim la finalitat d’afrontar els nous reptes i demandes socials que es preveuen, mitjançant alternatives que donin respostes al patiment socials que està generant la crisi, i volem fer-ho amb els col·lectius, la ciutadania i des del treball social.

 

L’Assemblea d’EU fa una crida a la ciutadania del Capdepera, i molt especialment a les classes populars i als que pateixen les retallades, per tal de construir un Bloc social Alternatiu que freni l’actual desgavell que representen les polítiques al servei de l’oligarquia financera.

 

Per aquest motiu l’Assemblea està treballant en instruments que facilitin la participació, en aquest sentit, volen donar a conèixer un telèfon a disposició de la ciutadania, que és el 690 277 096, un email esquerraunidacapdepera@hotmail.com, ja tenen en marxa un perfil de Facebook i durant el mes de febrer presentaran una WEB d’EU a Capdepera. 

 

Les noves àrees i responsabilitats són designades:

 

Coordinació                                                                                Deogracias Castellano Castillas

Portaveu                                                                                     Lucía Gutiérrez

Medi Ambient i Territori                                                       Jonathan Romano

Economia i Treball                                                                    Antonio Rodríguez Urbano

Àrea de les Dones                                                                   Irene del Mar Gonzales

Àrea de les Dones                                                                   Isabel Mejías  Jaramillo

Pensionistes i majors                                                             Concesión, Sánchez Portillo

Comunicació                                                                              Juan José Forjan Palomeque

 

Per a més informació:

Lucía Gutiérrez, portaveu d’EU a Capdepera 629 907 615

Deogracias Castellano, Coordinador d’EU a Capdepera 690 277 096

Share This