no lomce

L’Àrea d’Educació d’Esquerra Unida coincideix plenament amb les reivindicacions de les properes mobilitzacions convocades per la Federació d’Associacions d’Estudiants de les Illes Balears (FADAE), del 5 de febrer, que inclou la vaga i una concentració a les 12h. davant la Conselleria d’Educació.

EUIB anima a la comunitat educativa, especialment al jovent, a organitzar-se reforçant els òrgans de participació estudiantil, i a mobilitzar-se per aturar els  atemptats que es perpetren des de les institucions contra l’educació, que roben retallada rere retallada el present i el futur de la nostra Comunitat.

 Aquest és el curs en el qual es pretén dur a terme el desmantellament de l’educació pública i la desaparició de la igualtat d’oportunitats en l’accés al dret a l’educació. Les polítiques que estan practicant els governs central i autonòmic no tenen a veure amb la crisi sinó amb el model ideològic del PP; apliquen, amb les retallades en els pressupostos i l’intent d’aprovar la contrareforma educativa LOMCE, un model ideològic que aposta per l’escola privada i concertada en detriment de la pública.

 Per això, des d’ Esquerra Unida donam suport a totes les mobilitzacions convocades en defensa de l’educació pública, sumant-nos a les protestes i accions organitzades pels estudiants i a les properes mobilitzacions que preparen ELS SINDICATS DE LA JUNTA DE PERSONAL docent no universitari (integrada per STE-i, FETE-UGT, ANPE i FE-CCOO).

 Esquerra Unida lluita, des de  les institucions i al carrer, amb el conjunt de la ciutadania per impedir la destrucció, orquestrada des de la

Share This