IMG-20130201-WA0000

Des d’EU lamentam i condemnam l’assassinat de la veïna d’Artà, la primera víctima mortal de l’any per violència masclista a la nostra Comunitat. Per aquest motiu i, com sempre, EU assistirà a la concentració avui divendres 1 de febrer, a les 20h, a la Plaça de l’Ajuntament d’Artà per manifestar la nostra solidaritat amb la dona assassinada i per expressar, un cop més, el nostre rebuig més enèrgic envers aquesta execrable forma de violència.

Novament la violència de gènere ha provocat la mort d’una dona a Mallorca. Aquesta xacra masclista que atempta contra els drets, la salut i la vida de les dones continua activa produint, en els casos més greus, la pèrdua de la vida de les dones que la pateixen.

És necessari redoblar els esforços per tal d’acabar amb aquesta xacra des de tots els àmbits: des dels valors socials que es transmeten des del sistema educatiu i els mitjans de comunicació de masses, a les organitzacions socials o les polítiques de les institucions, el canvi de mentalitat que faci que no sigui concebible el menyspreu a les dones és una tasca de tota la societat.
Per a Esquerra Unida, també és important la conscienciació ciutadana, reprovant els comportaments masclistes i denunciant qualsevol agressió o maltractament del que es tengui coneixement. No és admissible cap tipus de tolerància amb els comportaments agressius contra les dones.

Esquerra Unida serà present a la convocatòria d’avui a les 20h hores, solidaritzant-se amb aquelles dones que pateixen violència, reclamant major protecció de les dones i la persecució de totes les actituds que discriminin o agredeixin les

Share This