Vista la seva incompatibilitat i incompetència s’hauria de dedicar en exclusiva a l’activitat privada

farmacia-bauzá-col1okLa farmàcia de José Ramón Bauzá ha facturat més d’un milió d’euros a l’any a la Comunitat Autònoma des que ell és el seu president. Des d’Esquerra Unida volem felicitar el president pel fet que, en aquests moments de dificultats econòmiques, el seu negoci particular li doni tant bon rendiment.

Al mateix temps, volem manifestar que la incompatibilitat del seu negoci és evident no tant sols per motius legals, sinó també per motius ètics ja que no és acceptable que pugui facturar a l’administració que ell mateix presideix. De fet, com ja hem denunciat anteriorment des d’EU, la seva incompatibilitat ja venia de l’època en que era batle de Marratxí i regidor de sanitat del mateix ajuntament.

El president fa una perillosa confusió entre interessos privats i interessos generals que és inacceptable en un responsable polític. A més es nega sistemàticament a donar compte de les seves activitats privades que li reporten ingressos i manifesta que el coneixement de la seva declaració de la renda, que ja hauria d’haver fet pública fa temps, no es convenient ja que afavoriria un debat entre rics i pobres. El president, que ja sabem en quin lloc es troba d’aquest “debat”, no vol donar a conèixer els seus ingressos reals i la compatibilització obscena que fa d’ingressos públics i privats. Segurament no té pot del debat, sinó de la indignació popular davant un comportament indigne.

El senyor Bauzá intenta perllongar una situació que sap positivament que és insostenible i vol mantenir activa la percepció de retribucions econòmiques que són incompatibles entre si. Amb això afegeix un gra més al descrèdit de la política, a la sensació de corrupció generalitzada i a unes retribucions que resulten ofensives per a tantes i tantes persones que es troben en situació d’indigència provocada per les polítiques del seu govern i el seu partit.

Des d’Esquerra Unida volem aconsellar al president que no sigui tant ambiciós i que, ja que té un negoci privat que li reporta uns bons ingressos, es conformi amb aquesta activitat i renunciï a seguir presidint el govern de la Comunitat. La majoria dels ciutadans ho agrairien i ell no tendria tants maldecaps. De fet, el senyor Bauzá no és únicament incompatible, la seva gestió ha demostrat que és incompetent, no ha assolit cap dels objectius polítics, ha incomplert de manera flagrant el seu programa electorals i està portant la Comunitat Autònoma a un retrocés històric en qualitat de vida, drets socials i llibertats ciutadanes.

Share This