bibliotecaLa Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma del passat dia 6 aprovà el plec de condicions per a la contractació per un any del servei de les biblioteques de Son Ferriol, Son Sardina, el Coll d’en Rabassa i Son Ximelis. El tinent de batle d’Hisenda i portaveu de la Junta, informant que la adjudicació seria conjunta per les 4 biblioteques, anuncià que aquest fet reduïrà en un 30% el cost actual del servei.

Esquerra Unida de Palma vol denunciar la fal•lacia d’aquesta afirmació ja que, en un servei gratuit com aquest, una reducció de costos només pot venir d’una disminució del benefici empresarial estipulat, d’una rebaixa de les despeses, especialment de l’oferta de llibres i audiovisuals, o d’una davallada de les condicions salarials i laborals dels treballadors i treballadores afectats.

No és un estalvi és una altra retallada damunt dels serveis a la ciutadania i els drets de treballadors i treballadores. I veim com l’equip d’Isern continua amb la política del PP de mantenir externalitzat un servei no per estalviar sinó per a potenciar el sector privat amb els imposts de tots els ciutadans i ciutadanes de Palma.

Des d’Esquerra Unida de Palma, estarem vigilants a la resolució d’aquesta contractació i denunciarem qualsevol empitjorament de la qualitat del servei de les biblioteques o de les condicions laborals

del seu personal.

Share This