Aquest pròxim dissabte 16 de febrer a les 10h. a l’IES MARRATXÍ.

 

 

La LOMCE vulnera la igualtat d’oportunitats, exclou l’alumnat amb dificultats d’aprenentatge, aposta per la gestió empresarial dels centres, bloqueja la participació de les famílies.

 

La LOMCE afecta tothom. Ens lleva un dret, que hem de defensar.

 

Enfortim-nos i organitzem-nos, dia 16 DE FEBRER, a la JORNADA de DEBAT LOMCE!

 

IMG-20130212-WA0001La contrareforma LOMCE és un robatori. És un pla de deteriorament de l’educació pública, a tots els nivells. Més enllà de les retallades econòmiques que ja pateix el sistema educatiu, proposa impedir la igualtat d’accés a la formació, des de la educació bàsica fins la universitària.

 

Banquers i empresaris han estat els beneficiats d’un estat teòricament “en crisi”, tots contemplam estorats que la crisi la paguen els nostres drets, convertits en els seus negocis: l’habitatge, la sanitat i ara l’educació.

 

Volen desmantellar els fonaments de la construcció d’una societat igualitària, justa i cohesionada. No ens conformam en una defensa, volem allò a què tenim dret: volem la qualitat en l’educació pública, volem que es formin persones lliures i crítiques. “Escola nova, poble lliure”, sabien els qui organitzaren l’Escola Nova Unificada, a Barcelona, amb la Generalitat republicana.

 

La jornada LOMCE de l’assemblea CRIDA serà un acte informatiu i de debat per organitzar-nos i enfortir-nos per defensar millor l’educació pública que volem. Mitjançant twitter, amb  #CRIDAvsLOMCE podràs fer aportacions i participar de la difusió de la jornada.

 

Des d’EU treballarem a les institucions i amb la comunitat educativa per tombar la llei Wert.

Share This