L’Acció es desenvoluparà el divendres 15 a totes les Illes
 
arld dentroEl proper divendres dia 15 Esquerra Unida de les Illes, amb coordinació amb IU federal encetarà una experiència innovadora consistent en portar la veu dels carrers, les places i els moviments socials al Debat de l’Estat de la Nació, al Congrés,  per a que els ciutadans puguin fer propostes directament per portar-les al debat de política general, que es celebrarà els dies 20 i 21 de febrer. El coordinador d’IU i Portaveu del grup parlamentari d’Izquierda Plural, Cayo Lara, s’ha compromès a recollir les preguntes dels ciutadans per a formular-les al president del govern de l’Estat, Mariano Rajoy.
 
El grup parlamentari d’Izquierda Plural estarà al llarg de tot el dia 15 a la Plaza del Sol de Madrid recollint les propostes dels ciutadans. Així mateix s’ha habilitat un espai a la web federal (http://www.izquierda-unida.es/ARajoyLeDiria)  sota el títol de #ARajoyLeDiría es podran fer arribar preguntes per a Rajoy. També es podran utilitzar les xarxes socials.
 
Esquerra Unida de les Illes Balears també sortirà al carrer el dia 15, tan a Mallorca com a Menorca o Eivissa. En el cas de Palma s’estarà entre les 18 i les 20 hores a la Plaça Espanya on s’instal·larà una carpa amb pantalla i projector des de la qual, amb connexió a Internet, es podran seguir els comentaris a Twitter i els actes que es realitzen a altres comunitats i es projectaran vídeos.
 
Així mateix, a partir de les 18 hores, es donarà la paraula a les entitats

Share This