Esquerra Unida tramitarà les propostes recollides cap al Congrés de Diputats mitjançant el seu grup La Izquierda Plural

ARajoyLeDiria signant

Ahir divendres 15,  a la Plaça Espanya de Palma, Esquerra Unida encetà una experiència, nova fins ara al nostre país, per portar i fer sentir la veu del carrer –les propostes, les opinions, la ràbia dels carrers– fins al Congrés dels Diputats, amb la campanya “#ARajoyLeDiría”. S’organitzà a nivell nacional, amb gran èxit de participació arreu.

 El portaveu del grup parlamentari Izquierda Plural, el nostre company Cayo Lara, s’ha compromès a plantejar a Rajoy, en el debat sobre l’estat de l’Estat, totes les propostes i qüestions recollides a peu de carrer.

 A Palma, Esquerra Unida, muntà un escenari amb varis punts de recollida, 2 pantalles gegants i un cadafal on es donà veu a representats de la societat civil, com FACUA, PAH Mallorca (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca), les Associacions de Veïnats de Son Gotleu i Son Rapinya, Memòria de Mallorca, Teatre Sense Fronteres, GESTA (sindicat de tècnics d’Hisenda) o l’Associació d’ONGs de Cooperació per al desenvolupament, entre d’altres.

Entre les propostes recollides, #ARajoyLeDiría que si vol privatitzar sanitat, educació i justícia: REFERÈNDUM. El contrari és il·legítim i antidemocràtic, que si no aconsegueix que tornin els joves que es marxen, no només ens arruïna el present, també ens arruïna el futur, que el PP hauria de prendre exemple del Papa. Ja han demostrat suficientment la seva incompetentencia i no poden incomplir més promeses o q rechazar la #ILPdeLaPAH sólo conseguirá deslegitimar más si cabe a un gobierno cada vez menos soberano xq no es del pueblo!

Esquerra Unida considera aquesta una aportació valuosa i necessària, per contribuir a visualitzar l’alternativa a les polítiques conservadores i austericides que estan duent a terme Rajoy i Bauzá.

 

 

Galeria de fotografies: https://picasaweb.google.com/113022264972448481830/ARajoyLeDiriaPalma15DeFebrerDe2013

Share This