Emili 2013

 

Esquerra Unida de Palma lliurarà enguany, per primera vegada, els premis Emili Darder degut a que l’Ajuntament també ha decidit retallar-los. És la nostra voluntat el retre homenatge a una de les figures més determinants per a la història moderna de Ciutat reconeguent el treball que persones i entitats duen a terme en els camps de l’Educació i la cultura, del Benestar Social i de la Salut Pública.

L’acte de lliurament dels premis Emili Darder es farà
 el proper dissabte 23 de febrer a les 12h al bar-cafè-cevesseria Cabaret Galàctic, al carrer Murillo 9, Palma. La data no ha estat triada a l’atzar, dia 23 de febrer és el dissabte abans del dia de la conmemoració del seu afusellament, el 24 de febrer de 1937.

Aquest reconeixement s’entregarà, en aquesta primera edició, a les següents entitats:

-Premi Emili Darder en el camp del Benestar Social: Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca (PAH- Mallorca)
-Premi Emili Darder en el camp de la Salut Pública: Asamblea de Trabajadores y Usuarios del Hospital Son Espases (ATUHSE)
-Premi Emili Darder en el camp de l’Educació i la cultura: L’Embut – Plataforma Crida per una Educació Pública de Qualitat


Després de l’acte es servirà una picada.

Share This