vaga diari menorcaAvui s’ha produït la primera de les vuit jornades de vaga convocada per la plantilla del Diari Menorca en protesta per l’ERO que vol presentar l’empresa contra el 31% de la plantilla, uns 23 treballadors. S’han produït tres reunions, però les parts segueixen sense arribar a un acord. EM expressa la seva preocupació, no només pel futur d’aquests 23 treballadors, sinó per la viabilitat de l’empresa i per la resta de personal, cosa que ja han denunciat els sindicats.  Així mateix també volem mostrar el nostre suport als treballadors d’Última Hora Menorca, els quals també estan subjecte a les conseqüències de la unió de les dues capçaleres i que encara no n’han estat informats.

Per la seva banda, els treballadors d’Iberia s’han concentrat avui matí a l’aeroport en el marc de les jornades de rebuig a l’ERO que vol aplicar l’empresa. Des d’Esquerra de Menorca consideram que els treballadors van ser enganats quant el mes de desembre, en un gest de bona voluntat,  van desconvocar la vaga prevista amb l’objectiu de donar més temps a les negociacions i no perjudicar els usuaris en unes dates tan delicades. El temps ha demostrat que no existeix cap voluntat per part dels directius de l’empresa per arribar a un acord que minimitzi l’impacte de les mesures a aplicar.

Share This