Per a demà s’han convocat diverses mobilitzacions a les Illes de la Marea Ciutadana unitària que engloba les diferents Marees sectorials que s’han constituït per a lluitar en defensa dels drets socials i contra les retallades.
 
Com diu el manifest de convocatòria,  “Les reformes antisocials, les retallades i el saqueig dels serveis i el patrimoni públic estan duent d’una manera dràstica a tota la societat, i en especial a la gent treballadora i persones depenents, a una espiral d’empobriment fins a límits que poden ser irreversibles. Els governs de Rajoy i de Bauzá són totalment transmissors de la dictadura de la cleptocràcia financera. No tenen cap legitimitat ni una, però continuaran jugant el seu paper en la mesura que la ciutadania no els aturi els peus”.
 
EU valora molt positivament la rebel·lió dels diversos sectors socials  afectats per les polítiques portades a terme pels governs del PP. La seva lluita contra unes mesures antisocials i reaccionàries han demostrat que és possible una altra política si es renuncia a la submissió davant les institucions financeres i es governa a favor de la majoria social però, davant l’obstinació del PP, ratificada per Mariano Rajoy en el recent debat de l’Estat de La Nació, és necessari fer una passa més en la lluita. Aquesta passa es fa amb la unificació de Marees Ciutadanes que decideixen agrupar-se per fer un front comú davant les agressions.
 
EU dóna el seu suport entusiàstic a aquesta iniciativa unitària que ha de servir per agrupar forces i lluitar amb més eficàcia contra les agressions i ha de ser l’embrió d’una nova majoria social, per a la qual està treballant també EU, capaç de revocar les polítiques antisocials i generar una nova majoria que governi a favor de les persones.
 
Per això, EU participarà activament en les diferents convocatòries i fa una crida a

Share This