La presentació de l’acte es va desenvolupar en el local social de la Urbanizació Galatzó

EU de Calvià continua amb actes de proximitat a cada un dels nuclis del municipi de Calvià, ahir tocava el barri on viu el nou cap d’EU Calvià i els seus veïns li van fer costat, el proper acte es realitzarà a Calvià

Manel y Alfonso calvia 27-02-2013

Alfonso Rodríguez i Manel Carmona van explicar les alternatives a la crisi que defensa EU a Calvià a Balears i a l’Estat

Alfonso Rodríguez, va destacar la importància que suposava per a ell presentar-se a la Urbanització on viu amb el suport dels seus veïns, família i millors amics.

El coordinador local d’EU va acusar a l’equip de govern de manca de sensibilitat davant els drames socials que està generant la crisi i molt especialment cap els sectors més desafavorits de Calvià.

Alfonso Rodríguez, es va mostrà a favor del diàleg amb la resta de forces de l’oposició per tal de treballar en la recuperació de l’esperança i la confiança dels ciutadans en les seves institucions i recuperar les polítiques que beneficien directament als residents del municipi en comptes de les mesures demagògiques i partidistes del PP.

PIC 0043

Manel Carmona, va exposar les propostes d’EU per fer front a la crisi, va afirmar que «sobren recursos», entre les propostes exposades va destacar: un pla de xoc contra el frau fiscal i la progressivitat fiscal «perquè pagui més qui més té» d’aquesta forma es garantiria la suficiència pressupostària de les administracions per engegar polítiques de foment de l’ocupació i la reactivació de la inversió pública.

EU de Calvià prepararà actes a tots els nuclis del Municipi, el proper s’organitzarà a Calvià Poble en uns 20 dies.

PIC 0045

 

Share This