Es reunirà amb el comitè d’empresa d’Orizonia i amb entitats i associacions socials

 

1264186547727cayodnEl coordinador general d’Izquierda Unida i president del grup parlamentari d’Izquierda Plural serà a Palma el proper dimecres dia 6 de març per tal de tenir diverses reunions de treball.

 

En primer lloc, a les 11,30, es reunirà amb els membres del comitè d’empresa d’Orizonia. La fallida d’aquesta empresa deixa al carrer una bona part dels seus treballadors i tendrà Greus efectes sobre l’economia i el sector de les Illes. El grup parlamentari d’Izquierda Plural, el la persona del seu president vol tenir coneixement de primera ma de la situació generada per aquesta fallida i acordar amb el comitè d’empresa les iniciatives que es puguin diu a terme a nivell parlamentari.

 

Posteriorment, Cayo Lara tendrà un encontre amb els mitjans de comunicació i un dinar de treball amb la direcció d’EUIB.

 

A les 18, 30, a la Sala Groga del local sindical de CCOO, del carrer Francesc de Borja Moll, Cayo Lara participarà en una trobada amb sindicats i organitzacions socials. En aquest acte s’explicaran les propostes d’IU en relació a la generació de llocs de feina, a la lluita contra la corrupció, a la tramitació de la ILP contra els desnonaments, al nou atac contra els serveis públics que suposa el projecte de nova llei de Règim Local i a altres temes de l’actualitat política però, sobre tot, serà un acte per a escoltar les propostes de les associacions que treballen en el món social per a recollir-les i incorporar-les a l’activitat política d’IU.

Share This