CAYO LARA I MANEL CARMONA ES REUNIREN AMB ELS REPRESENTANTS D’ORIZONIA

JA S’HA DEMANAT LA COMPAREIXENÇA AL CONGRÉS DE LA MINISTRA DE TREBALL I DEL MINISTRI D’INDÚSTRIA

Cayo Lara aterrà el dimecres a Palma amb l’objectiu de reunir-se amb els representants dels treballadors i treballadores.

EUIB i el Grup Parlamentari de l’Esquerra Plural, juntament amb els treballadors i les treballadores d’Orizonia van acordar:

        1.    La relació fluïda i permanent entre la formació i els treballadors per engegar totes les accions possibles.

       2.   Dur al Congrés la modificació de la legislació per modificar els processos concursals perquè els sindicats puguin personar-s’hi.

       3.   Sol·licitar al Congrés dels diputats la compareixença de la Ministra de Treball i Ministre d’Indústria, fet aquest que es produí l’endemà de la reunió.

       4.   Fer una petició al President Bauzá i Rajoy perquè s’involucrin en un problema que afecta a milers de treballadors.

       5.   So ·licitar informació al govern i a les institucions pertinents per aclarir si el que ha passat a Orizonia és una fallida provocada de mala fe o per negligència.

Reunio amb representants treballadors Orizonia

 

CAYO LARA PARTICIPÀ A L’ASSEMBLEA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA (PAH)

Cayo Lara va intervenir a l’Assemblea d’Afectats per la Hipoteca a Palma i va respondre a les preguntes dels afectats, els va encoratjar a lluitar col·lectivament per defensar els interessos individuals.

Reunio amb PaH Mallorca

 

EUIB VALORA D’EXITOSA LA REUNIÓ QUE VA MANTENIR CAYO LARA AMB UNA TRENTENA D’ASSOCIACIONS I CINC SINDICATS

Al Sindicat CCOO es va desenvolupar una reunió de treball entre EUIB, el Coordinador Gral de IU, Cayo Lara, i una nombrosa representació d’entitats i associacions; també hi van participar cinc sindicats. A la reunió es va analitzar la situació actual i es van recollir iniciatives, propostes i suggeriments de les entitats i sindicats sobre les que treballar des del carrer i des de les institucions. 

Reunio amb associacions i sindicats

 

 

Veure la resta de fotos, aquí.

 

 

Share This