També es reclama que retorni la quantitat percebuda quan compaginava de manera il·legal un salari públic i l’explotació de la seva farmàcia

 

EU ha creat dos hasghtag de Twitter #Bauzálladre i #Bauzáladrón i una web www.bauzalladre.org per reclamar aquesta dimissió a les xarxes socials.

 

banner bauzalladre

 

EU de les Illes Balears ha obert un espai web ( www.bauzalladre.org ) en els que els ciutadans que ho desitgin podran demanar la dimissió del president Bauzá i el retorn dels 120.000 € que va cobrar de manera indeguda quan era alcalde de Marratxí, simulant una dedicació exclusiva que no era real, ja que compaginava la seva tasca municipal amb l’explotació del negoci farmacèutic de la seva propietat sense nomenar farmacèutic substitut.

 

José Ramón Bauzá ha demostrar ser un mentider compulsiu, ja que ha enganyat sistemàticament amb les seves declaracions patrimonials tant el Parlament com la mateixa Comunitat Autònoma. Al mateix, ha demostrat ser una persona sense escrúpols i sense cap classe d’ètica a pesar de les seves falses afirmacions i campanyes d’imatge.

 

Fa temps que es sabia que José Ramón Bauzá mantenia activitats incompatibles amb el seu càrrec de president, ara també ha quedat demostrat, com ja va anunciar EU anteriorment, que les seves incompatibilitats començaren mot abans: com a regidor i batle de Marratxí la simulació de la falsa dedicació exclusiva, li va permetre  APROPIAR-SE  d’unes quantitats de diners que no li corresponien.

 

No es pot permetre que un personatge com aquest continuï ni un dia més ostentant la màxima autoritat de la nostra Comunitat. És imprescindible fer fora de les institucions aquelles persones que mostren un comportament indigne, que menteixen i que s’apropien de quantitats econòmiques que no els corresponen.

 

Per tal d’animar-lo a prendre aquesta decisió imprescindible, EU llança la campanya de recollida de signatures per tal de demanar-li que faci el que ja és inevitable, presentar la dimissió, retornar allò que s’endugué de manera irregular i apartar-se definitivament de la política, ja que ha demostrat sobradament que no és digne d’exercir una responsabilitat institucional.

 

Així mateix hem creat dos hasghtag de Twitter #Bauzálladre i #Bauzáladrón per reclamar aquesta dimissió a les xarxes socials.

 

—> Llegir EU ja havia denunciat l’incompliment de Bauzá de la llei de farmàcia, que ara ha quedat demostrat

—> Llegir Esquerra Unida inicia un procés jurídic contra José Ramón Bauzá

—> Ver Reclamación íntegra contra Bauzá (PDF)

Share This