Esquerra de Menorca dóna suport a la trobada que un grup de gent ha organitzat per demà dissabte per mostrar el seu rebuig a l’abocament dels fangs del port de Maó davant la cala de Rafalet, que es podria iniciar el proper 20 de març.

La trobada es farà demà a les 11:30 h a l’esplanada de Maó, per baixar després fins a la seu d’Autoritat Portuària, on es farà un minut de silenci.

Els organitzadors demanen que tothom porti algun element negre en senyal de dol.

Esquerra de Menorca denuncia que Autoritat Portuària només ha seguit criteris econòmics per fer el dragatge del port de Maó i ha optat per la solució més barata, sense tenir en compte l’alt cost mediambiental que suposarà abocar els fangs contaminats a la zona compresa entre cala Rafalet i l’illa de l’Aire.

Des d’EM-EU cridam a participar en aquesta trobada i a mostrar públicament, tant en les finestres i balcons de les cases com a través de les xarxes socials, el rebuig a aquest atemptat mediambiental.

mao-port

Share This