foto valtonyc1-46962El cantant de rap conegut com a Valtònik és una persona incòmoda per a la dreta més extrema de les Illes que ja ha realitzat diverses denuncies contra ell, tractant de silenciar-lo. Però ara, la dreta extrema del PP a les institucions ha fet una passa més amb una espècie de croada contra l’infidel al que , si poguessin, cremarien a la plaça pública per heretge. Han aprofitat una discussió entre el cantant i membres de les Noves Generacions del PP, que demostren igual o superior intransigència que els seus majors, per iniciar una campanya en la que, de manera ridícula i vergonyosa, fan declaracions altisonants contra la “violència política”, tractant d’implicar el cantant entre els que practiquen aquesta violència, un fet tant absurd com vincular Ada Colau, portaveu de la PAH, amb ETA.

Però el PP no n’ha tengut prou en fer una declaració a l’Ajuntament del llocs on es varen produir els fets, sinó que volien… una declaració institucional per part del Parlament!!! No es pot ser més ridícul ni es pot arribar més lluny en la indecència i l’esperpent polítics. Aquesta gent del PP sembla que ha perdut tota mesura!

Els fets del cap de setmana ja s’han denunciat i s’han judicialitzat. Seran els jutges els que decidiran si hi va haver actituds violentes i per part de qui. Del que fins ara se sap, fora de versions interessades, és possible que es produís una reacció excessiva davant una provocació de molt malt gust, per dir-ho suaument, per part d’un jove de NNGG que no va tenir cap comportament exemplar. Faria millor el PP en controlar aquestes actituds dels seus cadells abans que combatre les mosques a canonades com han fet ara.

Deixem que el jutjat decideixi quines són les culpes de cadascú en aquest cas i mentre tant, no generem més crispació innecessària en la política, que ja n’hi ha prou amb la que provoca l’expulsió de la gent dels seus llocs de treball o de les seves cases o amb la misèria que ja arriba a gran part de la població.

Share This