Votaren en contra de les mocions que demanaven retornar les quantitats cobrades il·legalment

 

Seu-PP-MarratxiQuan a José Ramón Bauzá ja no li queden ni amics  ni partidaris, com es va demostrar ahir en la insòlita sessió del Parlament, on l’empresariat escridassava el PP i aplaudia l’oposició, el PP de Marratxí surt en la seva defensa i empara la conducta de Bauzá, que li va portar a cobrar unes retribucions a les que no tenia dret.

 

L’estructura piramidal del PP, allà on el seu president decideix i la resta es limiten a obeir – no fos que no repetissin en llistes electorals- va portar als regidors del PP de Marratxí a defensar el que és indefensable i a practicar una submissió cap al líder fora de tota lògica o ètica política.

 

Bauzá ja ha dit que no té pressa i espera que la tradicional lentitud de la justícia li permeti acabar la legislatura abans que es resolguin les reclamacions judicial per la seva incompatibilitat i pel cobrament corresponent a una dedicació exclusiva que no practicava. Els seus escolanets de Marratxí li fan costat i es neguen a demanar el retorn a l’ajuntament d’allò que Bauzá va cobrar sense que li correspongués.

 

Bauzá ha demostrat sobradament que no té empatx en mentir al Parlament i a la ciutadania, que no pensa retornar les quantitats cobrades, que vol mantenir la titularitat d’una farmàcia que és incompatible amb el seu càrrec de president, en definitiva, ha demostrat que no té vergonya.

 

Ara veiem que els regidors del PP de Marratxí, es troben en la mateixa situació, perderen l’oportunitat de demostrar la seva independència i la seva dignitat, l’actuació d’ahir els deixa a la mateixa alçada que Bauzá, a l’alçada del betum.

Share This