cales-fonts-2D’incomprensible podríem qualificar el posicionament del PP des Castell en el darrer ple municipal votant en contra d’una moció d’EM-EU referent a la millora, adequació i manteniment de la font d’aigua dolça de Cales Fonts. Un lloc de singular bellesa que roman tancat i desatès. Resulta curiós, i tenim en compte que amb anterioritat l’equip de govern va aprovar l’adquisició d’un molí que es troba en runes per un valor de uns 60.000 euros i que sembla ser que es condicionarà gràcies a la col·laboració d’un misteriós mecenes. Com deim, resulta curiós que s’adquireixi patrimoni per una banda i que s’estigui en contra d’arranjar i cuidar el que es propi! I que malauradament és desconegut per molts veïns i veïnes del municipi. Per sort, la resta de formacions polítiques van votar a favor. Serà que el PP va votar en contra per què ho va presentar EM-EU…?

Altres mocions presentades per EM-EU, i que van ser aprovades malgrat el vot en contra del PP, van ser el posicionament ferm en contra de la no revalorització de les pensions en consonància amb l’augment de l’IPC i una altra en contra del nou projecte educatiu LOMQE (coneguda com a Llei Wert) i la defensa del model lingüístic català a l’escola pública.

No va tenir la mateixa sort una moció d’EM-EU que defensava la millora i el manteniment continu del parc de Santa Anna, conegut com el Clot de ses Ànimes, molt necessitat de manteniment i vigilància.

D’una altra banda, totes i tots ens hem de felicitar per l’aprovació unànime d’una moció conjunta presentada per EM-EU i PSM referent al posicionament contrari del govern municipal a l’abocament de fangs contaminants a la costa menorquina i que, a més, insta la resta de municipis de l’illa i al CIM que es posicionin d’igual manera.

No sembla que l’equip de govern tengui clar un full de ruta per combatre la mal anomenada crisi, i sembli més preocupat perquè l’oposició li pren la davantera pel que fa a propostes i idees i per seguir fidelment i cegament les directius que vénen de dalt malgrat vagin en contra el nostre poble i la seva gent.

Share This