El nostre company d’EU Paco Caro és un dels components de la delegació de Balears que, un any més organitza una expedició solidària als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, a Algèria.

Els objectius de la delegació, a més de mostrar la solidaritat amb la lluita pacífica per l’autodeterminació del poble sahrauí, és la d’avaluar la situació dels diversos projectes de cooperació que es duen a terme en els campaments de refugiats. La delegació ha visitat les diverses instal·lacions sanitàries i d’ajuda alimentària i s’ha entrevistat amb diversos col·lectius i amb les autoritats de la RASD, inclòs el seu president.

La delegació ha pogut constatar les dificultats dels campaments de refugiats, així com el seu ànim i la seva voluntat de resistència, a la vegada que comprovar l’abandó per part del govern espanyol i de les instàncies internacionals davant l’ocupació il·legal del Sàhara per part de l’exèrcit marroquí, que és la caus del problema del poble sahrauí.

 

paco caro sahara 2013

 

Paco Caro, el primer per l’esquerra.

Share This