Més de 1000 persones participen a la presentació

Carmona emplaça Bauzá a “aprovar un decret llei sobre habitatge com el d’Andalusia que acabi amb el drama dels desnonaments”

Esquerra Unida de les Illes Balears ha engegat la campanya sota el títol de “Hi ha Alternativa. Govern Dimissió!”.

 

carmona garzon 130413

 

Amb la campanya es pretén llançar el missatge de que no ens hem de resignar als efectes d’unes polítiques que porten a l’increment continuat de l’atur i la pobresa de la gran majoria de la població. Contràriament al que s’afirma des del govern i els poders econòmics, la política d’austeritat extrema i de retallades no és l’única possible. EU entén que es possible una política diferent centrada en les necessitats de la ciutadania i no en els interessos de la gran banca i els poders econòmics.

Al mateix temps, entenem que tant Rajoy com Bauzá que han incomplit sistemàticament les promeses electorals i que governen fent el contrari del que van prometre en campanya electoral, no estan legitimats per seguir governant. Per aquest motiu, reclamam la dimissió de Rajoy i Bauzá i la convocatòria d’eleccions anticipades, per tal que els ciutadans del nostre país puguin escollir entre les diferents opcions electoral les forces polítiques que ha de fer front a la crisi i donar una sortida a la situació d’acord amb la majoria.

El diputat Alberto Garzón s’ha desplaçat per presentar la campanya a les tres Illes, tant a Eivissa com a Menorca, els actes organitzats per EU han desbordat totes les previsions amb la participació de quasi 700 persones, cosa que far pensar a l’Organització de Mallorca que avui l’Auditòrium també es quedarà petit, l’especiació per veure a Albeto Garzón juntament al moment més àlgid a les enquestes de EU-IU estan generant l’afluència massiva als actes organitzats, per la qual cosa Carmona ha afirmat en roda de premsa que aquesta primera presentació finalitzarà amb el concurs de més de 1000 persones.

Aquesta campanya es perllongarà al llarg de varis mesos. EU incrementarà la celebració d’actes públics d’aquesta campanya, inicialment estaven previstos 15 actes, però l’èxit i el reclam de la ciutadania ha replantejat la planificació inicial i ara es pretenen fer uns 50 actes públics, a municipis, barris i sortides al carrer.

EUIB ha editat diversos materials per a la campanya que inclouen cartells, díptics, adhesius…

Share This