son bouA través de Joan Josep Nuet, diputat d’Esquerra Plural al Congrés dels Diputats, Esquerra de Menorca – Esquerra Unida pregunta al govern central sobre la construcció de les passarel·les al prat de Son Bou.

Atès que la construcció de les passarel·les damunt el prat de Son Bou necessita l’informe favorable de la demarcació de Costes, depenent del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Joan Josep Nuet demana al govern espanyol sobre l’impacte negatiu damunt la zona humida, sobre la contradicció amb les normativa espanyola de protecció de la costa i l’europa, sobre la protecció del medi ambient, i si el govern pensa paralitzar totes aquelles actuacions contràries a la normativa general d’ordenació.

Cal recordar que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alaior vol construir en distintes fases dues passarel·les damunt el prat de Son Bou, cosa que suposaria un greu atemptat mediambiental a la segona zona humida de Menorca i que, lògicament, entra en contradicció amb les normatives insular, estatal i europea.

Esquerra de Menorca denuncia que amb l’excusa de la crisi i amb la promesa d’inversions i millores es vulgui atemptat contra un dels valors més importants de Menorca i més ben valorats pels visitants, com és la natura i el paisatge.

Arran d’una visita a Menorca Joan Josep Nuet es va comprometre a dur la veu dels menorquins al congrés dels diputats. Nuet és membre del grup parlamentari de Esquerra Unida – L’Esquerra Plural, i va ser elegit per la província de Barcelona per la candidatura conjunta d’Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa.

pregunta nuet

Share This