Esquerra Unida fa una crida adreçada a la seva militància i simpatitzants, així com a tots els treballadors, a participar en les diferents manifestacions que s’han programat a totes les Illes per part dels sindicats.

 

Des d’EU entenem que les manifestacions reivindicatives estan més justificades que mai, davant l’atac sistemàtic als drets socials i a les conquestes històriques del moviment obrer. Per dir prou a tanta retallada, a tant de retrocés democràtic, a les polítiques que porten a l’atur i la misèria a la majoria de la població, per reclamar una altra política que atengui les necessitats dels ciutadans, és necessari mobilitzar-se aquest Primer de Maig i continuar les mobilitzacions al llarg de l’any.

 

No podem restar impassibles veien com són milions ja les famílies que tenen tots els seus membres a l’atur, com els joves no tenen altre expectativa laboral que no sigui la d’emigrar, com els aturats de llaga duració no tenen cap possibilitat de trobar treball, mentre es retarda l’edat de jubilació i es redueix la quantia de les pensions, mentre que el dret a l’habitatge és una quimera i no s’accepten les justes reivindicacions plantejada per la PAH, mentre la corrupció política i empresarial ens dona cada dia notícies de noves activitats vergonyoses, mentre banquers delinqüents es retiren amb pensions astronòmiques després d’haver enganyat i arruïnat miserablement els estalviadors, mentre el govern Rajoy reconeix que no s’acompliran les seves previsions i ajorna una vegada més la suposada recuperació econòmica.

 

Per tot això, hem de dir prou i hem de sortir al carrer aquest Primer de Maig.

 

S’adjunta el manifest d’EU del Primer de Maig.

 

Cartel digital 1 Mayo 2013

 

 

 

Share This