EU interpel·larà la ministra de sanitat en el Congrés
 
ministra-sanitatLa mort d’una persona jove, immigrant amb anys de permanència a Mallorca, que es trobava sense targeta sanitària ja que les mesures racistes i criminals del PP l’han retirat a les persones  que es troben sense un lloc de feina, ha de fer reflexionar sobre la crueltat d’aquestes mesures i ha de provocar les respostes corresponents.
 
Des d’EU exigim una investigació exhaustiva i l’assumpció de les responsabilitats polítiques corresponents, independentment de les penals que també hi pugi haver. Però, sobre tot, el que s’ha de fer davant conseqüències tant dramàtiques com aquesta, és rectificar i reconèixer que la decisió d’eliminar l’atenció sanitària a les persones immigrants que no tenguin en regla tota la documentació, s’ha d’eliminar de manera immediata.
 
Des d’EU, com des de moltes altres organitzacions, ja es va advertir del terribles efectes que podria provocar una mesura com aquesta sobre les persones immigrants i sobre el conjunt de la població. Aquesta dramàtica mort és una constatació d’aquest efectes però n’hi molts més que no són tant evidents però que s’estan produint. La denegació de l’atenció sanitària no és moralment acceptable i ni tants sols és efectiva des d’un punt de vista sanitari o econòmic.
 
EU també portarà el tema al Congrés dels Diputats per tal d’interpel·lar la ministra de sanitat que és la responsable última d’aquesta situació pel fet d’haver aprovar la normativa que s’ha imposat a les comunitats autònomes, qiue són les

Share This