Amigues i amics vos convidam a assistir al col·loqui sobre la reforma de la llei de costes. Per tal d’entendre l’abast de la reforma duita a terme per el govern central amb silenci i sense tenir en compte l’opinió d’altres grups parlamentaris. Per aquest objectiu em intentat reunir tota una sèrie d’experts en temàtica territorial:

– Alfredo Barón – geòleg (Esquerra Unida)
– Macià Blàzquez – geògraf (GOB)
– Pau Huguet – geògraf (Col·legi de Geografs)
– Pedro Carretero – arquitecte (Col·legi Oficial d’Arquitectes)

Per tal d’aconseguir que el debat sigui complet, després de les intervencions, hi haurà torn de paraula en el que es prega que participant aportant punts de vista diferents o demanant dubtes sobre aquesta reforma.

També agrair a la Obra Cultural Balear que ens cedeixin l’espai. I a les tres organitzacions que participen a la taula rodona, com són el GOB, el Col·legi de Geògrafs i el Col·legi d’Arquitectes. I per descomptat els 4 ponents de l’acte.

Vos hi esperam atentament tot l’equip de l’àrea de Territori, Medi Ambient i Transports de Esquerra Unida de les Illes Balears.

@AreaterritoriEU

Si necesitau més informació no dubteu a dirigir-vos a aquest mail:
 territori@eu-balears.org

cartell xerrada llei de costes

Share This