La ronda de circumval·lació projectada a Sencelles seria molt perjudicial per al nucli tan per l’impacte paisatgístic com econòmic.

Aquest dissabte ha tingut lloc al terme municipal de Sencelles una manifestació entre les quals hi havia nombrosos col·lectius ecologistes i polítics, els quals demanam que s’aturi el projecte del camp de golf de Son Saletes (entre els nuclis de població de Sencelles i Biniali).

Per a Esquerra Unida, el camp de golf pot generar problemes seriosos en quan a l’abastiment d’aigua i la despesa que generaria, junt amb l’ artificialització del sòl degut a la implantació del camp de Golf, a més dels impactes paisatgístic (encara que no es posi ciment es modifica el sòl).

També preocupa el tema de la creació d’una ronda de circumval·lació a Sencelles, un nucli de població de 1500 habitants, que no necessita ronda i, a més, seria perjudicial per als diferents establiments comercials del poble ( bars, restaurants, botigues… ) que deixarien de tenir clients que s’aturen de passada i, per tant, descendirien les seves ventes. A més del mal paisatgístic i ambiental que es generaria per a un poble petit com és el cas de Sencelles rompent el seu encant que és, el magnífic paisatge que l’envolta.

Esquerra Unida creu seriosament que la circumval·lació de Sencelles va estretament lligada amb el camp de golf i respon a idees i conceptes allunyades de la realitat del terme municipal i del poble de Sencelles. Per tant, es demana seny per retirar el projecte de la ronda, així com el del camp de golf. La terra per a qui la treballa.

pro destruccio salvem mallorca

Share This