EM-EU ha començat una roda de presentació de la campanya Hi ha alternativa a Menorca. Divendres passat, una delegació de la Comissió Executiva d’Esquerra de Menorca, encapçalada pel seu coordinador insular, Juanmi Gomila, es va reunir amb representants dels sindicats STEi, CGT i CC.OO.

En aquestes reunions es va fer una anàlisi exhaustiva de la greu situació que viu el país i vam posar en comú les diferents solucions que, tant des dels sindicats com des d’EM-EU, es proposen per sortir de l’actual crisi. Juanmi Gomila va aprofitar per presentar les diferents campanyes engegades per Esquerra Unida destinades a demostrar que hi ha alternatives a les mesures neoliberals que estan aplicant tant el govern central com l’autonòmic. Gomila va explicar diversos plans d’EU, com el d’ocupació, el d’habitatge (que ja s’està aplicant a Andalusia), la reforma fiscal destinada a lluitar contra el frau fiscal, o la negació a pagar el deute il·legítim.

Aquestes reunions formen part d’un ampli calendari de trobades periòdiques que la Comissió Executiva d’Esquerra de Menorca ha organitzat amb diversos col·lectius i sindicats de l’illa.

menorca presentacio hi ha alternativa

menorca presentacio hi ha alternativa 2

cartell hi ha alternativa

Share This