mercat-peix-2Àgueda Tur, portaveu de l’assemblea local d’EM-EU, posa en dubte que sigui necessari contractar una persona per dinamitzar i gestionar el Mercat des peix de Maó amb un cost de 20.570 euros quan ja hi ha una persona encarregada de dinamitzar la ciutat i el seu comerç. Tur es demana com pot ser que l’ajuntament de l’austeritat es tregui de la màniga més de 20.000 per fer una feina que pot fer el dinamitzador que ja hi ha, a més dels regidors del grup popular que poden fer aquesta feina.

A més, la portaveu d’EU-EM denuncia l’opacitat de la contractació (aquest tipus d’informació ja no es penja al web) i es demana com s’ha fet i quin procés de selecció s’ha seguit. “Se suposa que també hi ha d’haver una partida perquè aquesta persona pugui fer feina i l’Ajuntament no n’ha dit res. ”

D’altra banda, a Tur li agradaria saber exactament quina feina ha fet, i fa actualment,  el dinamitzador del centre de Maó, a part d’actualitzar de tant en tant una pàgina de Facebook, per cobrar més de 50.000 euros l’any i no poder fer el seguiment correcte del Mercat del Peix.

Share This