De pas, podria donar explicacions de l’Operació Mapau

pastor antoni 2L’últim ple ordinari de l’actual període de sessions parlamentàries sembla que es va escalfar davant la intervenció del diputat no adscrit, elegit en les llistes del Partit Popular, Antoni Pastor. Ja se sap que els pitjors enemics són els antics companys, i a Antoni Pastor no li perdonen que trencàs la fèrria disciplina del Grup Popular quan el president Bauzá va trair, una vegada més, les seves promeses electorals (no canviaré la Llei de Normalització Lingüística, havia dit, i l’ha deixat irreconeixible).

La nova consellera i nova portaveu de l’executiu, Núria Riera, per intentar fer callar el diputat incòmode, li va retreure la seva condició de trànsfuga, però se li va oblidar dir que havia estat el mateix Grup Popular el que l’havia “transfugat”, amb la seva expulsió. La també nova presidenta del Parlament (que substitueix un imputat) no li va permetre respondre a aquesta acusació, que ben poc tenia a veure amb el que s’estava debatent.

Antoni Pastor va sortir molt indignat del Parlament dient que no aconseguirien callar-lo, per més que ho intentin. La veritat és que no li donaran moltes possibilitats de parlar des de la tribuna parlamentària, però al diputat i batle de Manacor no li mancaran altres altaveus, si es decideix a parlar. Això és precisament el que li demanam, que parli: Antoni Pastor, referint-se al Govern del PP, va dir que sap com “juguen” i que algun dia ho contarà, això si,  quan ell ho consideri convenient.

EU insta al diputat Pastor a dir ja tot el que sap dels manejos del seu antic partit, del Govern i del Grup Parlamentari. No pot administrar la seva informació com si fos l’ex soci d’Urdangarín, té l’obligació moral de donar a conèixer les coses que insinua que, previsiblement, poden ser d’interès general. Antoni Pastor deu tenir molta informació, ja que coneix bé el seu antic partit, per haver ocupat càrrecs de molta responsabilitat, cosa que també va fer al Govern.

De pas, també ens podria contar el que feia en els nombrosos viatges,  a l’Argentina, com a Director General, a l’època de l’Operació Mapau, sota el govern de Jaume Matas. Aquesta operació va comportar la inscripció d’un nombrós grup d’immigrants d’aquell país al cens electors de Formentera, tot i no tenir cap tipus de relació amb la menor de les Pitiüses.

Share This