En canvi està disposat a gastar-se grans quantitats per defensar l’honorabilitat de Bauzá

 

Es veu que no perdonen a Sencelles que no siguin  “dels seus”

 

calderilla centims euroEl Govern Bauzá està molt preocupat per que no li surten els números, entre les exigències de Montoro, la negativa dels barons del PP al dèficit asimètric i el ridícul de la retirada dels imposts “verds” (no convé enfrontar-se als poderosos) veu que no podrà complir el sacrosant objectiu de dèficit. Per això, mira d’arreplegar cèntim a cèntim tot el que pugui en una “encomiable” tasca de defensar l’interès públic.

 

Aquesta deu ser la motivació de la reclamació formal, per correu certificat, a l’ajuntament de Sencelles de que torni 12 cèntims d’una subvenció que, segons elles, no s’ha justificat convenientment, demostrant una diligència que ja voldríem veure per a altres coses…

 

O, tal vegada, no és això i en realitat el que passa és que els funcionaris s’avorreixen i no troben cap ocupació millor per matar el temps. També podria ser que pensin que a l’ajuntament de Sencelles, que té el mal gust de no estar governat pel PP, ni aigua. En qualsevol cas, el ridícul de la missiva oficial és de rècord Guinnes.

 

El Govern negà a Sencelles el que ha concedit a Campos (ajuda econòmica per a la demolició d’edificacions il·legals) però no li perdona 12 cèntims. Què haguessin votat el que toca, deuen pensar!

 

I, mentre el Govern es mostra tant exigent reclamant 12 cèntims, Bauzá segueix malgastant grans quantitats de diners públics en defensa del seu honor, presentant recurs sobre recurs, a veure si algun tribunal acaba condemnant Lorenzo Bravo per haver-li dedicat uns qualificatius poc amistosos.

 

Li volem recordar al president que tractar d’una manera desigual als ajuntaments en funció de que els governi no està gens ni mica bé, ni es correspon amb la seva funció com a màxima autoritat de les Illes Balears. També que l’honorabilitat, més enllà del que diguin títols oficials o sentències, es guanya governant per a la majoria, respectant la legalitat i escoltant els que no pensen com ell. No serà mantenint negocis incompatibles amb el seu càrrec, utilitzant l’administració al seu particular servei o perseguint als discrepants amb la policia o amb detectius privats com millorarà la percepció que els ciutadans tenen d’ell. Evidentment, tampoc serà demostrant un extraordinari zel professional per reclamar 12 cèntims, quan havia mirat cap un altre mentre es robava a mans plenes de les arques autonòmiques.

Share This