Esquerra Unida de Palma creu que el model del Partit Popular es crear un estat assistencialista que poc a poc vagi polaritzant la societat entre uns pocs rics i moltíssims pobres. Però ni tan sols es veuen capaços d’efectuar bé aquesta assistència de forma normal.

BENESTAR SOCIAL-serveis-socialsPa amb floridura i rosegat per 10 famílies necessitades de Palma, aquest és el nefast resultat de la gestió dels serveis socials en Cort per part del PP.

Si fa tres setmanes, l’ajuntament, va haver de demanar per carta als directors dels centres educatius si existien casos de malnutrició, i fa dues el consistori va haver de facilitar els doblers de les beques menjador davant la pressió popular, ara es suma un nou desproposit repartint menjar pudrit.

Sembla que també la popular Ana Ferriol, regidora de Serveis Socials a Cort, vol fer mèrits davant qualque superior, retallant en serveis públics essencials per a la ciutadania, com les partides per a les famílies en risc d’exclusió social o l’ajuda a la dependència.

El Partit Popular està demostrant, dia si i dia també que no es pot fer una gestió digna retallant de la manera que ho fa. Per exemple, es lògic que si retalles 400.000 euros en Servei d´Ajuda a domicili per a persones dependents acabi passant el que passa. I si retalles un 75% en el “Programa per a famílies en situació de risc social” es normal que acabis repartint pa en mal estat al barri de Ses Veles.

Share This