Demà comença la campanya a tot l’Estat

 

EU de les Illes Balears, conjuntament amb IU de tot l’Estat inicia una nova etapa de la campanya “Rajoy dimissió. Hi ha alternatives”, per a demanar la dimissió del govern central i la convocatòria d’eleccions generals anticipades.

 

En el nostre cas, l’inici es produirà a la Plaça Espanya de Palma, a les 17,30 hores, amb la presència del coordinador general d’EUIB, Manel Carmona i una ample representació de la militància d’EUIB, començant amb la recollida de signatures dels ciutadans de les Illes.

 

Manel Carmona ha afirmat  que hi ha raons sobrades per demanar la dimissió del president del govern “per l’estafa electoral que suposa aplicar mesures radicalment diferents a les contingudes en el programa electoral amb el que es va presentar a les eleccions”.

 

Entre els materials de la campanya s’inclou un vídeo el que es mostren els greus incompliments de Rajoy, els escàndols econòmics que s’han succeït aquesta legislatura, la corrupció practicada o emparada per part del PP i l’absoluta insensibilitat d’aquest partit de les demandes ciutadanes.

 

Segons Carmona, l’alternativa que planteja EU es situa a les antípodes del nou acord bipartidista entre Rajoy i Rubalcaba, continuació de la fraudulenta reforma de l’article 135 de la Constitució, fets d’esquena a la ciutadania i que tracta de perpetuar un model absolutament fracassat. Del que es tracta, ha afirmat, és de tot el contrari: s’ha de tornar a donar la veu al poble perquè pugui decidir si vol seguir amb les polítiques de retallades d’austeritat extrema i de submissió als dictats de la banca alemanya i la Troika.

 

Esquerra Unida convida  a totes les persones que comparteixin els objectius de regeneració democràtica i de canvi de política a signar el manifest reclamant la convocatòria d’eleccions anticipades. Demà serà a la Plaça Espanya de Palma i a partir d’aquí s’anirà estenent pel conjunt d’illes i de pobles de la nostra Comunitat.

 

 portada Baleares catala 26J

Share This