pastor paga la publiAntoni Pastor està encantat d’haver-se conegut. Per aquest motiu, no ha volgut perdre l’oportunitat de fer-se autobombo aprofitant l’avinentesa de què fa 10 anys que és el batle de Manacor (“como el Pisuerga pasa por Valladolid”, deu haver pensat). Pastor repassa els seu 10 anys de mandat i es diu a si mateix que el municipi ha millorat molt en TOTS els sentits i com creu que seria un cas d’avarícia imperdonable guardar-se en exclusivitat els grans èxits del seu mandat, ha decidit editar un fulletó d’auto propaganda que repartirà per tot el municipi, perquè tots els seus conciutadans puguin tenir coneixement exacte dels seus afanys i de la seva tasca tan meritòria, la qual ha portat Manacor a una nova dimensió… D’erigir-se una estàtua eqüestre encara no en parla, però tot arribarà.

Des d’EU de Manacor volem felicitar molt sincerament el batle Pastor pels seus 10 anys de mandat. Únicament la crisi econòmica que patim ens ha impedit enviar-li un pastís de 10 pisos, un per cada any de mandat, per a celebrar l’efemèride. No li diem que volem que repeteixi perquè no ho pensam, de fet, farem tot el possible per substituir-lo per un batle progressista.

Des d’EU de Manacor de cap de les maneres voldríem entelar aquesta celebració que té tan content el batle Pastor. El que sí li volíem dir és que l’autobombo se’l pagui de la seva butxaca. Si en qualsevol època seria molt criticables la utilització del pressupost públic per donar-se publicitat, en aquest moment de crisi és d’un desvergonyiment absolut. Ni Manacor ni el país estan per aquests fastos.

Toni Pastor ha abandonat el partit de tota la seva carrera política, que el va posar al front de la llista electoral de les últimes municipals, però ni ha abandonat el càrrec que li va reportar la candidatura, ni els costums que s’empraven (i s’empren) en el seu antic partit. De fet, recorda molt les patètiques campanyes d’imatge que protagonitzava el que aleshores era el seu líder indiscutible, Jaume Matas, el mateix que l’enviava a càrrec de la Comunitat a empadronar argentins a Formentera…

Share This