Les mesures adoptades per la direcció del centre el porta al col·lapse

hosp inca passadisLa decisió de tancar 18 llits de medicina interna, un quiròfan i una sala de radiologia, juntament a la manca de personal ja que no es supleixen les baixes dels professionals que es troben de vacances ha portat a una situació de saturació molt pròxima al col·lapse.

Aquesta situació fa que l’atenció als pacients hagi empitjorat considerablement, que no hi hagi personal suficient per atendre els diferents serveis, que es saturin les urgències o que els malats estiguin “aparcats” de qualsevol manera per la manca de llits.

 

 Esquerra Unida exigeix la rectificació d’aquestes mesures irresponsables, la reobertura dels serveis tancats i la contractació del personal suficient per a cobrir aquells llocs de feina que han quedat vacants per les vacacions laborals del personal del centre. La salut és una cosa massa seriosa per permetre que es posi en risc amb decisions irresponsables.

Share This