Vine a demanar la dimissió de Rajoy a Palma!

Motius en sobren!

rajoy dimissio ja

Amb Rajoy a Palma d’amfitrió de la cimera de Ministres d’Afers Exteriors de la UE, des d’Esquerra Unida no volem deixar passar l’ocasió de rebre’l com mereix.

 
AQUEST DIVENDRES 19 DE JULIOL, A LES 17:30 h, VINE a l’Avda. Joan Miró, a les portes de l’Hotel Melià Victòria.Veure mapa.
 
I per això demanam la vostra assistència a donar-li la “benvinguda” que cal, i recordar-li que volem#Rajoydimissió #EleccionsJa! 

Al mateix temps us recordam que demà dijous 18 a les 20:00 h davant totes les seus del PP arreu d’Espanya, el 15M i altres moviments socials han convocat concentracions reivindicant la dimissió de Rajoy del Govern i la convocatòria d’eleccions anticipades. Serà davant les seus centrals del PP a Mallorca, Menorca i Eivissa. Esquerra Unida també dóna suport a aquestes concentracions.

 
Pancarta Balears Rajoy Dimissio
 
Després de la querella contra Bárcenas interposada per IU al costat d’altres organitzacions (i de la qual hi participa Esquerra Unida de les Illes Balears), s’han reafirmat les acusacions contemplades a la denúncia. L’escàndol per presumpta corrupció entorn a Rajoy i destacats dirigents del Govern i del Partit Popular es remunta a més de vint anys enrere.
 

El nivell de descrèdit del Govern i del PP augmenta dia a dia, i Rajoy continua amb la seva agenda com si res succeís.

Si voleu fer extensiva aquesta convidada a sumar-se el divendres 19 de juliol, a les 17:30 h, aquí teniu l’esdeveniment al facebook:  https://www.facebook.com/events/490083131078298/

Finalment, us convidam a seguir el procés contra Bárcenas a l’espai web específic hem obert:

 
cabecera barcenas.1
Share This