317jmcEsquerra de Menorca rebutja la decisió de la Conselleria d’Educació,  presidida per na Juanamari Camps, que es refereix a la suspensió de sou i feina als directors dels tres instituts de secundària de Maó. La decisió de la Conselleria actua contra l’acord pres pels Consells escolars dels centres al voltant del projecte TIL (projecte de Tractament Integrat de Llengües). Hem de recordar que els consells estan formats per representants de tota la comunitat educativa: professorat, pares i mares, i alumnat.

 

Des d’Esquerra de Menorca ens mostrem d’acord amb els Consells escolars, i considerem que la postura presa per la Conselleria és un atac a l’autonomia tan necessària per al funcionament dels centres educatius. També ens reafirmem en contra del TIL, pel que suposa d’improvisació en un tema tan important com l’ensenyament de llengües on les presses en què s’ha dut a terme aquest projecte no garanteixen un millor aprenentatge de l’anglès, sinó una clara intenció de marginar la llengua catalana en l’educació.

Share This