Convidam a la ciutadania a participar en l’acció reivindicativa

 

salvem sa rapita - logoLa Plataforma “Salvem sa Ràpita” definia l’acció programada per aquest diumenge (la formació d’un mosaic humà) com “Una forma de demostrar, una vegada més, el rebuig a la destrucció de sa Ràpita i a la manera de fer política del Consell de Mallorca, que inverteix diners públics per a defensar davant els tribunals els interessos d’uns pocs”. Compartim absolutament aquestes paraules, i animam a tota la ciutadania que estima Mallorca i no vol la seva destrucció a participar activament en aquesta acció reivindicativa.

 

Des d’EU sempre ens hem manifestat en contra del complex hoteler i de camp de golf que es vol construir a sa Ràpita, en el límit de l’espai protegit de la platja d’es Trenc. Consideram que no hi ha cap interès de caràcter general per a impulsar aquest projecte, que només beneficiaria els seus promotors. Així mateix, pensam que és una vergonya com a actuat el consell de Mallorca en aquest cas, intentar passar una modificació significativa del Pla Territorial de Mallorca com si fos una simple correcció d’errades, i continuant amb la interposició d’un recurs davant el Suprem contra la sentència del Tribunal Superior que va impedir un frau de llei tant groller.

 

Com ja diguérem al seu moment, consideram que aquest recurs, i la destinació de fons públics per a tramitar-lo, s’inscriu completament en la corrupció política i urbanística que tan mal ha fet a les nostres illes; els recursos públics s’han de destinar als interessos generals, mai a satisfer els interessos especulatius d’uns pocs.

 

Per tot això, els membres d’EU participarem en l’acció reivindicativa, sumant forces per aconseguir aturar un projecte especulatiu i destructor, i per mostrar el nostre rebuig absolut a una forma de fer política que ens sembla inacceptable. La lluita popular, que ja ha aconseguit èxits importants, també ha de servir per aturar aquesta aberració.

Share This