Maria Garrido Pascual directora de lOficina de Defensa dels Drets del Menor del Govern La Defensora del menor, Maria Garrido, es veu que és un estómac agraït al president Bauzá  i també entre en combat en la guerra contra els docents que fan vaga i els pares i mares que la comprenen i li donen suport.

Aquesta senyora acaba d’amenaçar aquests pares dient que poden ser sancionats Aquells pares que no portin els seus fills al centres escolars mentre duri la vaga. A Maria Garrido no li preocupa que la intransigència del Govern hagi generat aquest conflicte gravíssim, que ha impedit el començament de les classes a l’inici del curs escolars, tampoc li preocupa que la imposició d’un decret llei il·legal autoritari i impossible de complir, rebutjat per tota la comunitat educativa i científica, vulgui sotmetre als alumnes a l’obligació d’estudiar en una llengua que no dominen ni ells ni els seus professors.

Les manifestacions irresponsables d’aquest càrrec del PP van més enllà i s’atreveix a amenaçar amb portarà a la fiscalia aquells pares que participen en les protestes acompanyats dels seus fills.

Davant d’aquestes declaracions aberrants, per a EU, no li queda altra opció que la de presentar la seva dimissió de manera immediata, ja que ha demostrat que no li interessa el més mínim els problemes dels menors amb la seva escolarització o amb altres qüestions. L’únic que li interessa és fe punts davant el seus patrocinador, el president Bauzá, i per aquest motiu s’apunta a les actituds inquisitorials com un peó més de l’estratègia del PP.

Si l’únic que es capaç de fer aquesta senyora, de la que no es coneixen altres actuacions en favor dels menors, la seva plaça pot ser amortitzada sense cap problema. Si Bauzá vol aplicar mesures d’austeritat, podria començar per reduir càrrecs tant inútils com aquest. El que passa és que els menors de les Illes Balears si que tenen molt diversos problemes que s’haurien d’afrontar des de l’acció de Govern, però d’una manera completament diferent. No necessitam inquisidors sinó governants als que de veres els preocupin del benestar dels ciutadans, però ni Garrido ni Bauzá es troben en aquesta línia sinó que cada vegada més estan enquistats  en les seves posicions autoritàries i no només no escolten ningú, sinó que l’únic  llenguatge que entenen és el de l’amenaça.

Share This