Al mateix temps malbaraten recursos públics i posen en perill la seguretat de persones i de bens públics

marea verda a Balears - 2L’obsessió i el patetisme del PP envers les protestes de la comunitat educativa, convertida en una “Marea Verda” que es present a tots els indrets de les Illes, no té límits i els porta a fer les actuacions més ridícules.

L’exemple més cridaner d’aquesta lamentable actitud el tenim amb la utilització d’un helicòpter del ministeri de defensa, que va intentar sense èxit la retirada d’una gran tela verda que penja del cim del Puig d’es Castell d’Alaró. Aquesta actitud és continuació d’un altre fet lamentable, com va se la d’enviar els treballadors de l’Ibisec (que s’haurien d’encarregar del manteniment, molt abandonat dels col·legis públics) a retirar els llaços quadribarrats que penjaven d’alguns centres escolars.

Aquest fets no només són patètics i lamentables, sinó que són directament il·legals i suposen abusos d’autoritat, al mateix tempos que una malversació de fons públics que s’haurien de destinar a altres qüestions. En el cas d’Alaró, a més, s’ha posat en perill la seguretat de l’helicòpter i la vida del seu pilot, i tot per una actuació que no respon a cap necessitat ni correspon a les funcions que tenen encomanades aquests mitjans aeris públics.

Ja seia hora que els dirigents del PP entenguessin que no poden fer un ús partidista i fora de la legalitat i les competències pròpies de les institucions que governen. Les seves dèries personals les han de deixar a casa seva i l’activitat pública ha d’estar regida per l’interès general i no per les obsessions particulars.

Des d’EU recomanaríem una mica de seny i tranquil·litat al PP, si no poden suportar el color verd que es fa present per tot arreu que no surtin de casa seva o que prenguin til·la, però que deixin d’utilitzar els mitjans que els ciutadans posam en la seves mans per a reprimir o tractar d’amagar qualsevol manifestació de protesta.

O millor encara, el que haurien de fer és escoltar les raons que tenen els que es manifesten contra les arbitrarietats del PP, i cercar consensos, que és l’obligació de tot bon governant.

Share This