61042-grosske

 Eberhard Grosske

Membre del Consell Polític d’Esquerra Unida de les Illes Balears 

03-10-2013

El problema no és el Tribunal Constitucional, som nosaltres

El problema no és (només) que el Tribunal Constitucional estigui presidit per un militant del PP i que hagi avalat els atacs d’en Bauza contra la llengua catalana : tecnicismes a part, convé rellegir l’article (3 o 4?) de la Constitució que tracta de manera ben diferent el castellà (obligació de coneixer-lo i dret a usar-lo) que la de resta de llengües «oficials» de les que no diu cap d’aquestes coses.

 

El problema no és (només) tenir el President més rànciament espanyolista de la nostra curta història autonàmica.

 

El problema, bàsicament, és que aquest President beneit, prepotent, ranci i que dona cobertura a aberracions científiques com les sostingudes pel Circulo Baleá és on és perquè va obtenir, fa dos anys, una majoria absoluta aclaparadora

 

I el problema, sobre tot, sobre tot, pensau sobre això, són les desenes de milers de persones que es manifestaren diumenge passat a les Balears i que, per una cosa o un altre, no anaren a votar el 2011. Sobre els «progres» superllestos que passen de votar i que pensen que tots els polítics són iguals es fonamenta la pluja de sofre que ens està caiguent damunt.

 

Share This