cotxe gratis per esgotamentEn el marc de l’aniversari de la seva instal·lació al municipi de Marratxí, la multinacional Alcampo ha posat en marxa un reclam publicitari absolutament vergonyós que troba el seu fonament en la necessitat de les persones més castigades per la crisi.

La prova serà guanyada per la persona que aguanti més temps, dia i nit, aferrada a un cotxe situat a la gran superfície i el premi és el propi cotxe.

El perfil de la gent que hi participa és el que és fàcil imaginar. Gent en atur que necessita imperiosament no el cotxe sinó l’import de la venda del mateix per atendre necessitats bàsiques. Per aconseguir.-ho estan disposats a aguantar patiments físics i manca de son.

L’estupidesa d’Alcampo connecta amb les pitjors experiències de concursos televisius humiliants per als participants que s’han arribat a emetre a diversos països del món (afortunadament, no en el nostre).

 

 

Share This