Isern i VeraEl Batle de Palma continua fent «teatre regional» amb el tema de la Policia Local :  continua dient que està molt preocupat i que anirà fins al final… però continúa ancrat a la línia de sortida.
 
El Sr. Antoni Vera és inspector de la Policia Local i si ocupa interinament una plaça d’Intendent és per una decisió  política per la qual el Batle hauria de demanar disculpes i, evidentment, corregir de manera immediata.
 
El batle no ha d’esperar cap notificació judicial per donar aquesta passa que EU li va exigir des del primer moment en què aquest escàndol esclatà.
 
La segona cosa que el Sr. Isern hauria de fer és anul.lar aquest simulacre d’investigació interna que va posar en marxa (que no comissió d’investigació tal i com aquestes són contemplades al Reglament Orgànic de l’Ajuntament) i deixar d’intentar guanyar temps amb una maniobra dilatoria a la qual les actuacions judicials li han passat per damunt i l’han deixada buida de contingut.
 
La tercera cosa que el batle hauria de fer és posar terme també a l’interinatge del Sr. Estarellas, número 2 del Sr. Vera també per  decisió política , membre destacat del tribunal de les oposicions fraudulentes i cap de les unitats operatives infiltrades per Los Angeles del Infierno.
 
Per últim, EU vol recordar que allò més greu no és el frau de les oposicions sinó en A QUI I PERQUE s’ha volgut afavorir amb el frau. Es a dir, que la cúpula policial hagi volgut afavorir a persones que estan implicades en la infiltració de la Policia Local per Los Angeles del Infierno. Aquesta connexió és la clau del que és el cas més greu de corrupció a la Policia Local de Palma al llarg de la seva història

 

Share This