tots amb la simfonicaEl concert solidari de músics de la Simfònica, organitzat per la Federació d’Associacions de Veïns, a benefici de la caixa de resistència dels docents, no ha agradat al Govern balear. És normal que això sigui així ,ja que tots aquests col·lectius  s’han mostrat crítics amb les polítiques del PP.

El que ja no és tant normal és que utilitzin l’amenaça per a tractar d’impedir que el concert es porti a terme. El Govern del PP no en té prou en governar contra tots i contra tot sinó que té ben demostrada la seva aversió a la llibertat d’expressió i tracta de cercenar-la per tots els mitjans. Als docents els vol imposar la llei mordassa, als que es manifesten pel carrer els sancionen econòmicament o envien la policia a reprimir-los, als músic els volen impedir que mostrin la seva solidaritat fent allò que millor saben fer: la música. Una música que no ha pogut arribar als seu públic degut al conflicte laboral de la Simfònica per manca de pagament de les nòmines.

EU a l’hora que denuncia amb la major fermesa aquesta actitud dictatorial i coactiva del Govern, vol mostrar el seu suport i els seu agraïment als membres de la Simfònica que participaran en aquest concert solidar, així com a la Federació d’Associacions de Veïns per haver decidit organitzar-lo. I als docents, volem animar-los a seguir amb la seva lluita exemplar contra les imposicions fora de tota lògica d’un Govern que és incapaç de negociar.

 

Share This