bunyolada maoL’assemblea de Maó d’Esquerra de Menorca Esquerra Unida critica la dèria de l’Ajuntament per organitzar grans menjades col·lectives cada vegada que se celebra algun esdeveniment. A la recent bunyolada popular per Tots Sants, hi hem d’afegir paellades, xocolatades que s’han fet en altres ocasions. L’equip de govern del PP de Maó dóna de menjar en dies assenyalats, però retalla i elimina programes d’ajut a persones en risc d’exclusió social i a les famílies que més estan pagant la mal anomenada crisi.

 

EM-EU ja va denunciar en el seu moment l’empobriment de la població i la manca de politiques socials per pal·liar-la. A principi de legislatura l’equip de govern del PP va deixar de responsabilitzar-se del Banc de l’Aliments, el Servei d’atenció a domicili i menjar a domicili va deixar de ser gratuït, i la Casa d’Acollida gairebé no té recursos.Per a més inri, els responsables de les retallades, la batlessa i els regidors, són els qui reparteixen menjar, com si els doblers emprats fossin seus o com si el menjar fos fet seu, tot un acte de populisme i prepotència. Els populars practiquen la caritat, quan poder fer tres menjades en un dia és un dret. El que necessiten les persones que més malament ho estan passant és justícia social i que l’administració local assumeixi la seva responsabilitat, perquè qualque dia deixin de necessitar els ajuts que ara haurien de rebre.

 

La recent bunyolada és una mostra més de la política del PP maonès. EM-EU denuncia la inacció de l’Ajuntament de Maó en temes importants com el port  o serveis socials. El que fa ara mateix l’Ajuntament anuncia el que seran els ajuntaments després de la reforma dels governs locals que prepara el govern central, unes institucions que ja no podran fer política local, en majúscules, sinó que esdevindran mers gestors de molt poques serveis i simples organitzadors de festes i menjades populars. Un cop més, pa i circ.

 

Rajoy i companyia privatitzen escoletes, geriàtrics i escoles municipals sense que batles i regidors menorquins del PP moguin una cella. Els de Maó fregeixen bunyols.


Assemblea local de Maó d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida

 

Share This