caridad garcia lomce crida

Davant les diferents coaccions i amenaces de tot tipus llançades per càrrecs institucionals del PP i, especialment, les publicades en un mitjà de comunicació per part d’un diputat del PP membre de la Comissió parlamentària de Cultura, en les que d’una manera molt clara insinuava la possibilitat de “llistes negres” i de represàlies contra els professor que haguessin secundat la vaga indefinida de l’educació a Balears, a instàncies d’EUIB, la diputada del grup de la Izquierda Plural, Caridad García ha formulat diverses preguntes al govern central, amb sol·licitud de resposta escrita.

En concret, la diputada García vol saber si està entre els objectius del govern la realització de llistes negres, si ha adoptat alguna mesura davant les amenaces velades d’un parlamentari del Grup Popular, sobre si considera que la vaga dels docents s’ha fet dins el marc legal, si –com s’afirma des del PP- creu que els docents que han fet vaga “pretenien jugar amb els alumnes per aconseguir finalitats polítiques i, per últim, si no creu que aquest tipus de manifestacions poden incitar a la violència contra els docents que han participat en la vaga.

Adjuntam el text de les preguntes de Caridad García com a arxiu PDF

Share This