Elena Cortés és la propera convidada d’Esquerra de Menorca Esquerra Unida per participar en una conferència col·loqui sobre les polítiques alternatives d’habitatge que està desenvolupant a la conselleria de Foment i Habitatge de la Junta d’Andalusia.

Elena Cortes Vivienda Andalucia - copiaElena Cortés, des de la conselleria de Foment i Habitatge per IU LV-CA, ha impulsat, entre altre iniciatives, un decret antidesnonaments que ha aturat més de 3.000 desnonaments en un any. També ha fet possible el lloguer social a Andalusia i la rehabilitació d’habitatges gràcies a la Llei de funció social de l’habitatge.

En moments en què ens fan creure que no hi ha alternativa i la majoria d’administracions segueixen els dictats neoliberals de la troica en matèria econòmica i d’habitatge,IU LV-CA està impulsant polítiques perquè incideixin favorablement en les condicions de vida de la majoria treballadora i de les víctimes de la injustícia econòmica i social. L’esforç i els recursos de tothom es posen a disposició de l’economia productiva i de la creació d’ocupació de qualitat, i mai de la depredació especulativa. Es defensa, en resum , un model sostenible d’habitatge.

La conferència col·loqui Polítiques alternatives d’habitatge, a càrrec d’Elena Cortés, se celebrarà el proper 23 de novembre a les 11 h a la Biblioteca Pública de Maó.

Elena Cortés Jiménez (Priego de Còrdova, 1973) és llicenciada en Sociologia per la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Membre de la Direcció Col·legiada Andalusa d’IU LV-CA i del Comitè Central del Partit Comunista d’Andalusia, va iniciar la seva militància política a les Joventuts Comunistes d’Andalusia durant les mobilitzacions estudiantils de 1991 a favor de la pau i contra la primera Guerra del Golf. Des de llavors és militant del PCE i d’IU LV-CA.

La consellera de Foment i Habitatge ha estat regidora delegada d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Còrdova entre 2003 i 2011, així com portaveu d’IU a la Diputació de Còrdova durant el mateix període.

 

Politiques alternatives habitatge cartell 22N 2013 menorca

 

Share This