EL LOCAL JA S’HAVIA DESALLOTJAT EN COMPLIMENT D’UNA ORDRE INJUSTA

A partir de les 10 del matí del 20N fins a 8 policies, entre nacionals i locals, acudiren a desallotjar el local d’EU d’Eivissa. Aquesta presència era completament innecessària per dos motius: tal com ja havíem informat a l’ajuntament, el local ja s’havia desallotjat de forma voluntària, a pesar de que entenem que l’ordre municipal és il·legal i la tenim recorreguda. L’altra motiu és que no feia falta cap actuació ja que ni la propietat ni l’ajuntament tenen cap intenció de començar les obres.

L’ajuntament té autèntica obsessió en fer-nos fora del local de l’Avinguda Espanya 9. Des de mes de maig venen intentant que l’abandonem de manera immediata i indefinida. Ara compten amb una autorització del jutjat per desallotjar-nos per un mes, al temps que es fan les obres, però les obres –en el millor dels casos- es faran l’any que ve.

El desallotjament del local d’EU, tal com s’ha fet, és una autèntica alcaldada completament al marge de la legalitat. Però no ens resignam, farem totes les denúncies que calguin i arribarem a on faci falta. Menys policia i una mica més de seny i de respecte és el que necessita l’ajuntament de Vila.

Share This