Embulla la troca per tractar d’acabar la legislatura sense sentència

 

Bauza truaEl president Bauzá ho intenta altre vegada, acaba de presentar un recurs davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior, per tal d’evitar una sentència que determini el que ell i tots els ciutadans, que l’explotació de la seva farmàcia és legalment incompatible amb el càrrec i les funcions de president del Govern. Aquesta vegada Bauzà no recórrer als lletrats de la Comunitat i es paga de la seva butxaca, dels ingressos que li proporciona una farmàcia molt ben tractada pel Govern. No ho fa per convenciment, sinó que quedà escalivat quan UGT li va posar una querella.

 

L’actitud de Bauzá no és digne d’un president sinó que és més pròpia d’un triler o d’un tafur. Ell no vol que hi hagi un pronunciament que pugui determinar la incompatibilitat, ell no defensa la seva honorabilitat, simplement utilitza recursos per allargar la instrucció del cas amb l’esperança de que si al final, com és ben previsible, el tribunal determina que ha mantingut un negoci que no pot compatibilitzar amb la seva funció, la legislatura ja hagi acabat ni la sentència no tengui efectes pràctics.

 

Les martingales de Bauzá pretenen llevar legitimitat als denunciants, retirant-los el dret a presentar la demanda. Una persona honesta no faria aquestes coses, sinó que tendria interès en que quan més aviat millor es pogués entrar en el fons de la qüestió, però ell vol absolutament el contrari, embullar la troca i allargar indefinidament el cas.

 

EU creu que, independentment de consideracions jurídiques, tots ciutadans de les Illes Balears tenen el dret de conèixer si el seu president està vulnerant la llei. Que Bauzá estigui fent uns esforços tant grans com patètics per tal d’evitar que aquest coneixement sigui possible, demostra la seva manca de respecte als electors que l’han posat al lloc que ocupa, així com la seva baixesa moral

 

Share This